Garima Arora postala je prva Indijka koja je osvojila Mišelinovu zvezdicu za svoj restoran u Bangkoku na Tajlandu.
“Još uvek sve seda na svoje mesto“ – kaže Arora koja je počela da kuva kad je imala 21 godinu. Odlučila je da se preseli u Pariz iz rodnog Mumbaja, kako bi pohađala slavnu kulinarsku akademiju.
“Nisam bila ni svesna šta me čeka, tamo sam odrađivala i puno nepotrebnog posla, ali sam naučila da se s tim nosim“ – kaže Arora.
“To je taj osećaj da gosti jedu domaću hranu. Pokušavamo da ga imitiramo u našem restoranu i učinimo naše goste srećnima“ – rekla je Garima.
Garima je istakla kako je njen otac od najranijih dana uticao na nju. Gledajući njega kako kuva, a kuvao je različite kuhinje sveta, i sama je otkrila ljubav prema kuvanju.
“Mislim da je kuvati kreativno. Sama činjenica da sve to radiš svojim rukama tako smiruje“ – kaže Garima.