„Neobičan ukus koji će vam se toliko dopasti, da nećete presati dodatno da sipate ovu piletinu “
Potrebni sastojci
pileće meso – 1 kg, file
mango – 1 komad
krompir – 2 komada
suvo grožđe – 50 g
majonez – 150 g
sok od limuna – 1 kašičica
indijski orah orah – 100 g
kari – 1 prstohvat
biber – ½ kašičice
so – ½ kašičice
Način pripreme
Meso skuvamo u posoljenoj vodi i isečemo na žilijen.
Dodajemo polovinu oljuštenog manga, isečeni krompir i suvo grožđe. Prelivamo sosom napravljenim od majoneza, karija i soka od limuna.
Posipamo solju i biberom, sipamo polovinu indijskog oraha i promešamo.
Posipamo preostalim indijskim orahom i ukrašavamo komadom manga.
(Катарина КнежевићDžedaj1034010117, bonapeti.rs)